Om Vin & Videnskab – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Geologisk Museum > Aktiviteter > Vin & Videnskab > Om Vin & Videnskab

Om Vin & Videnskab

Vin & Videnskab er Statens Naturhistoriske Museums populærvidenskabelige foredragsrække. Kom og hør spændende og inspirerende foredrag med ledende eksperter. I pausen serveres et glas vin.

Følg med

Facebook
Museets nyhedsbrev

Sted

De sidste to sæsoner har Vin & Videnskab været udsolgt på 20 minutter. Vi har derfor fundet et større venue. Således kommer de seks første arrangementer i efteråret til at foregå i Chr. Hansen Auditoriet, der har plads til 450 tilskuere. Auditoriet ligger i området ved det gamle Kommunehospital lige ved søerne.

De efterfølgende tre foredrag foregår på Geologisk Museum. Og Videnskabsgallaen afholdes traditionen tro i Universitetets Festsal på Frue Plads. Stedet og nærmere vejvisning vil fremgå under de enkelte arrangementer.

Billetter

Billetter til Vin & Videnskab sælges igennem Billetto. Under de enkelte arrangementer på hjemmesiden vil der være link til billetsalg.

Almindelig billet: 150 kr. (+ gebyr)

Billet for årskortholder: 110 kr. (+ gebyr) Der kan købes én billet pr. årskort. Kortet skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

Særligt for årskort DUO: Har du et årskort DUO til Statens Naturhistoriske Museum, kan du købe to billetter af typen 'billet for årskortholder' og tage en gæst med til foredrag.

Læs mere om museets årskort og de tilknyttede fordele her...

En kombination af almindelige billetter og billetter for årskortholdere kan sagtens bookes i samme transaktion.

Bemærk, det er ikke muligt at få byttet eller refunderet billetter.

Klippekort til Vin & Videnskab

Det er ikke længere muligt at købe klippekort til Vin & Videnskab, men har man klip til overs, kan de fortsat bruges, hvor der ikke er udsolgt.
Det er også muligt at få refunderet ubrugte klip i butikken på Geologisk Museum i hele butikkens åbningstid og til Vin & Videnskabs foredragsaftener.

Sådan booker du klippekortpladser på Billetto:

  1. Gå ind på Billetto                                 
  2. Vælg det arrangement, du vil booke plads til
  3. Tryk på ”Find billetter”
  4. Vælg ”Pladsreservation for klippekortholdere” og angiv antal pladser, du vil reservere

Der opkræves ikke betaling, men man skal registrere sig for at få tilsendt sin pladsreservation på e-mail. Medbring billet og gyldigt klippekort til arrangementet.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til vinogvidenskab@snm.ku.dk