Spørgsmål og svar for deltagere  

Hvad er Geologiens Dage? Geologiens Dage er en række aktiviteter, der formidler Danmarks geologi til børn og voksne. Arrangementerne foregår oftest på initiativ af geologisk interesserede foreninger og institutioner, og omfatter mange forskellige typer aktiviteter. Geologiens Dage foregår i 3. weekend i september og enkelte arrangementer foregår også i ugen op til.

Hvem kan være med? Alle er velkomne til at deltage i aktiviteterne på Geologiens Dage. Nogle arrangementer er dog mindre egnede for mindre børn og gangbesværede. Se under det enkelte arrangement, hvem det henvender sig særligt til.

Hvad koster det? Prisen fastsættes af arrangørerne for det enkelte arrangement. Nogle aktiviteter er helt gratis, andre kræver entré eller anden deltagerbetaling.

Hvem står bag Geologiens Dage? De enkelte aktiviteter organiseres lokalt af bl.a. museer og geologiske foreninger. Hjemmeside vedligeholdes af Statens Naturhistoriske Museum. Geologiens dage støttes af GeoCenter Danmark.

Hvor kan jeg få mere at vide om Danmarks geologi? Der er mange ressourcer til at lære mere om Danmark geologi på nettet: