Spørgsmål og svar for deltagere  

Hvor kan jeg se programmet for Geologiens Dage 2018? - det kan du se i programmet der offentliggøres løbende her på hjemmesiden fra juni 2018

Hvad er Geologiens Dage? Geologiens Dage er en række aktiviteter, der formidler Danmarks geologi til børn og voksne. Arrangementerne foregår oftest på initiativ af geologisk interesserede foreninger og institutioner, og omfatter mange forskellige typer aktiviteter. Geologiens Dage foregår i 3. weekend i september og enkelte arrangementer foregår også i ugen op til.

Hvem kan være med? Alle er velkomne til at deltage i aktiviteterne på Geologiens Dage. Nogle arrangementer er dog mindre egnede for mindre børn og gangbesværede. Se under det enkelte arrangement, hvem det henvender sig særligt til.

Hvad koster det? Prisen for det enkelte arrangement fremgår af programmet. Nogle aktiviteter er helt gratis, andre kræver entré eller anden deltagerbetaling.

Hvor kan jeg se mere om arrangementerne på Geologiens Dage? Du kan læse om Geologiens Dage her på siden. Programmet opdateres løbende fra juni 2018.

Hvem står bag Geologiens Dage? De enkelte aktiviteter organiseres lokalt af bl.a. museer og geologiske foreninger. Hjemmeside og koordination varetages af Statens Naturhistoriske Museum med støtte fra GeoCenter Danmark.

Hvor kan jeg få mere at vide om Danmarks geologi? Der er mange ressourcer til at lære mere om Danmark geologi på nettet: