Praktisk information

VIDENSKABELIGE FOREDRAG / FØRENDE FORSKERE / VIN I PAUSEN

Sted

De fleste V&V-arrangementer foregår i Chr. Hansen Auditoriet i det gamle Kommunehospitalsområde lige ved søerne. Men enkelte kan være på Geologisk Museum, og Videnskabsgallaen afholdes i Universitetets Festsal på Frue Plads. 

Billetter

Billetter til Vin & Videnskab sælges igennem Billetto. Under de enkelte arrangementer på hjemmesiden vil der være link til billetsalg.

Almindelig billet: 150 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen.

Billet for studerende: 110 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen. Der kan købes én billet pr. studiekort. Gyldigt kort skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

Børn og unge (op til 17 år): 110 kr. (+ gebyr).

Billet for årskortholdere: 110 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen. Der kan købes én billet pr. årskort. Gyldigt kort skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

Særligt for årskort DUO: Har du et årskort DUO til Statens Naturhistoriske Museum, kan du købe to billetter af typen 'billet for årskortholder' og tage en gæst med til foredrag.

Læs mere om museets årskort og de tilknyttede fordele her...

En kombination af almindelige billetter og billetter for studerende og årskortholdere kan sagtens bookes i samme transaktion.

Bemærk, det er ikke muligt at få byttet eller refunderet billetter.

Klippekort til Vin & Videnskab

Det er ikke længere muligt at købe klippekort til Vin & Videnskab, men har man klip til overs, kan de fortsat bruges, hvor der ikke er udsolgt.
Det er også muligt at få refunderet ubrugte klip i butikken på Geologisk Museum i butikkens åbningstid.

Sådan booker du klippekortpladser på Billetto:

  1. Gå ind på Billetto                                 
  2. Vælg det arrangement, du vil booke plads til
  3. Tryk på ”Find billetter”
  4. Vælg ”Pladsreservation for klippekortholdere” og angiv antal pladser, du vil reservere

Der opkræves ikke betaling, men man skal registrere sig for at få tilsendt sin pladsreservation på e-mail. Medbring billet og gyldigt klippekort til arrangementet.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til vinogvidenskab@snm.ku.dk.