Kalender

Søg i arrangementer

 • 26. april 2020, kl. 16:00-17:30

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Planterne ved hav og kyst

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 29. april 2020, kl. 19:00-21:15

  Danmarks vilde pattedyr

  [ Foredrag med VIN & VIDENSKAB ] Medierne har en tendens at fokusere på dyrelivet ude i den store verden, men Danmark har faktisk en rig og spændende pattedyrfauna. Denne aften stiller vi skarpt på et udvalg af de mest karismatiske arter herhjemme, når fire af Danmarks førende pattedyrforskere beretter om, hvad deres mangeårige feltarbejde har afsløret om henholdsvis ræven, grævlingen, pindsvinet og vores helt egen syvsover, den sjældne hasselmus.

  » Læs mere

 • 30. april 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Planterne i det åbne land

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 6. maj 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Planterne ved sø og vandløb

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 9. maj 2020, kl. 15:30-17:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Dyrene i det åbne land, i sø og vandløb samt i byen
  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Ud over de faste highlights har hver rundviser tilrettelagt ruten efter et særligt tema.

  » Læs mere

 • 14. maj 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Byens planter

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 14. maj 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Dyrene i det åbne land, i sø og vandløb samt i byen
  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Herudover har hver rundvisning et særligt tema, som lægger ruten forbi et udvalg af museets highlights.

  » Læs mere

 • 20. maj 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Planter fra fortiden

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 31. maj 2020, kl. 16:00-17:30

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Sommer i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 3. juni 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Botanik i øl

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere