geologisk museumbutik geologisk museumbutik geologiskmuseumbutik geologiskmuseumbutik geologiskmuseumbutik

Geologisk Museums butik

Den nye butik på Geologisk Museum byder på et spændende udvalg af varer i høj kvalitet. Butikken er placeret i et af museets smukke, nyrenoverede lokaler med udsigt over Botanisk Have.

Her kan du lade dig friste af alt fra de klassiske fossiler, sten og mineraler, til smukke botaniske og zoologiske print, lækre tasker og punge i vegansk læder, luksuriøse soja-duftlys, eksklusive smykker, samt sjove spil og opgaver for børn. Alt i butikken er nøje udvalgt med henblik på bæredygtighed og inspiration fra naturen, og udvalget vil desuden følge temaerne i de aktuelle særudstillinger.

I forbindelse med åbningen af udstillingen 'Meteoritter – en rejse gennem tid og rum' har museumsbutikken fået et nyt spændende udvalg af varer på hylderne. Det nye sortiment består bl.a. af puslespil og bøger om verdensrummet, smukke sten og meteoritter samt blyanter og tallerkener inspireret af himmelbilledet.

Butikken sælger også entré til museets udstillinger.

Besøg også museets webshop, hvor du kan købe udvalgte bøger og kataloger:  webshop.snm.ku.dk

Udvalgte varer fra butikken

   • Månepuslespil 

    Saml dit eget månepuslespil og gå på opdagelse på månens overflade. Puslespillet består af 100 brikker og er tiltænkt verdensrums-interesserede i alle aldre. Det færdige puslespil måler 76 cm i diameter og er et fotografi fra NASA.

    Pris: 179 kr.

   • Meteorit til din egen samling

    Forskerne mener, at meteoritter stammer tilbage fra skabelsen af vores solsystem, og de er således en spændende del af vores historie. Du kan nu supplere din egen samling med en jernmeteorit, der ramte Jorden for 4.000-6.000 år siden (Campo del Ciela, Argentina).

    Pris: 449 kr.

   • Keramik med stjernedrys

    Smukke tallerkener med guld kant og stjerner. Tallerkenerne er et samarbejde mellem den hollandske keramiker Anouk Kramer og &Klevering, som har skabt keramik sammen for at gøre Anouks værker tilgængelige for alle.

    Pris: 149 kr. (stor) / 119 kr. (mellem) / 55 kr. (lille)