geologisk museumbutik geologiskmuseumbutik geologiskmuseumbutik geologiskmuseumbutik

Geologisk Museums butik

Den nye butik på Geologisk Museum byder på et spændende udvalg af varer i høj kvalitet. Butikken er placeret i et af museets smukke, nyrenoverede lokaler med udsigt over Botanisk Have.

Her kan du lade dig friste af alt fra de klassiske fossiler, sten og mineraler, til smukke botaniske og zoologiske print, lækre tasker og punge i vegansk læder, luksuriøse soja-duftlys, eksklusive smykker, samt sjove spil og opgaver for børn. Alt i butikken er nøje udvalgt med henblik på bæredygtighed og inspiration fra naturen, og udvalget vil desuden følge temaerne i de aktuelle særudstillinger.

Butikken sælger også entré til museets udstillinger.

Besøg også museets webshop, hvor du kan købe udvalgte varer, bøger og legetøj:  webshop.snm.ku.dk

Udvalgte varer fra butikken

  • Munio Candela duftlys 

   100% naturlige, håndlavede soja-duftlys fra Letland med indstøbte tørrede blomster og planter. Flere varianter, fx mos, enebær & citrongeranium eller vilde blåbær & rønnebær.

   Pris: 195 kr. (stort) / 85 kr. (lille) 

  • Botanical Jewellery

   Smukke armbånd, halskæder, fingerringe og øreringe, som er skabt med direkte afsæt i naturlige former. Støbt i bronze, og hos nogle modeller tilføjet perler og halvædelsten.

   Pris: 1295 kr. (armbån) / 365 kr. (fingerring)

  • Sunprint Kit

   Lav dit eget flotte botaniske print ved hjælp af kun sol, vand og fotosensitivt papir – og et lille blad eller lignende. Sættet indeholder 5 ark papir, akrylplade og vejledning.

   Pris: 69 kr.